Jeugdtennis op 9 juli

14 juli 2022


De jeugdleden van TV Wapenveld zijn de zomervakantie begonnen met een leuke activiteit op de baan. Op vrijdag 8 juli heeft het jeugdteam een gezellige middag en avond georganiseerd voor de jongste leden van TVW. Ook de ouders, opa’s  en oma’s waren welkom.

Het is een gezellige en actieve middag geworden met een goede opkomst, van jong tot oud. Het zonnige weer maakte het helemaal geslaagd. Onder begeleiding van de vrijwilligers zijn er veel spelletjes gedaan. Er is afgesloten met een tennis hoepelspel, waarbij iedereen een prijsje kon winnen.

De ouders, opa of oma konden ontspannen toekijken onder het genot van een hapje en drankje. Er is samen gegeten op het terras en alle kinderen gingen naar huis met een gesponsorde tas van HekonValentijn Zwolle (bedrijfskleding en relatiegeschenken).

Wil jij ook tennissen bij TV Wapenveld?
Dan hebben we een mooie actie voor jou! Naast de 5 gratis tennislessen bieden we je een gratis lidmaatschap aan tot het einde van het jaar. Zo kun je kijken of tennis wat voor jou is. Rackets zijn in bruikleen.  Aanmelden doe je bij Johanne en Arja via [email protected] 
 
Wij verwelkomen je graag! 

Nieuwscategorieën