Rijs Solutions 30+ Poultjestoernooi

19 juni 2021


Het clubleven bij TVW kan weer groeien en bloeien! Vanaf 26 juni mogen volwassenen weer club overstijgende wedstrijden spelen, het publiek is weer van harte welkom en het clubhuis en terras mag weer volledig open. De enige beperking blijft voorlopig het houden aan de 1,5 meter afstand.

Met code groen verheugt iedereen zich op het spelen van uitdagende en prikkelende tenniswedstrijden tegen andere tennissers, waar sportiviteit en gezelligheid de boventoon voeren. Dit kan op ons Rijs Solutions 30+ Poultjestoernooi 2021, dat van maandag 16 tot en met zondag 22 augustus plaatsvindt.

Er wordt gespeeld in de categorieën 4 30+, 5 30+, 6 30+, 7 30+ en 8 30+ met keuze in de onderdelen DE, HE, DD, HD en GD. Helaas hebben wij ook een beperkende regel en een domper voor tieners en twintigers, want je moet van het bouwjaar 1991 of eerder zijn om mee te kunnen doen.

Je kunt je inschrijven tot maandag 9 augustus 20.00 uur op mijnknltb.toernooi.nl. Doe dit snel, want velen met jou smachten naar een gezellige pot tennis.

Voor vragen mail naar [email protected]

We verwelkomen je van harte op ons tennistoernooi in augustus. Maar nu eerst genieten van de vakantie en de oranje successen op het EK voetbal, Tour de France en de Olympische Spelen.

Met vriendelijke groet,

Toernooicommissie Rijs Solutions 30+ Poultjestoernooi 2021 

Nieuwscategorieën