Tennisstart bij TV Wapenveld

15 maart 2023


Ben jij benieuwd of tennis ook een sport voor jou is? Doe dan mee aan Tennisstart, een proeflidmaatschap inclusief 5 gratis proeflessen en vrij tennissen op ons park.
TVW beschikt over 8 tennisbanen (4 gravel banen en 4 smashcourt banen), een tennismuur en een beach-tennisveld.

Dat tennis zo populair is komt door veel mooie aspecten: tennis is gezellig, je speelt waar en wanneer je wilt, het biedt voldoende uitdaging en het is een gezonde sport.

Met Tennisstart maak je op een vrijblijvende, leuke en gemakkelijke manier kennis met tennis. Door het volgen van vijf gratis proeflessen kom je erachter of tennis een sport is die bij jou past. Na afloop van de proeflessen besluit je of je lid wilt worden van de vereniging (50% korting op de contributie voor 2023). Ook kun je aangeven of je verder wilt gaan met (betaalde) tennislessen. Je geeft dit door aan de trainster en aan je contactpersoon. (senioren: Caroline Nijenhuis; junioren: Arja, Johanne of Marion).

De proeflessen worden gegeven op donderdagavond (senioren) en donderdag middag (junioren) door Esther van het ’t Ende, van Tennisorganisatie Totaal in Tennis.

Startdatum is donderdag 6 april a.s.

Een tennisracket is gratis in bruikleen.

Nog vragen? Enthousiast geworden? Wil je je aanmelden? Stuur een mail naar: 

Senioren: [email protected]
Junioren: [email protected]

Je maakt je deelname aan de proeflessen definitief door je in te schrijven 

1. voor het proeflidmaatschap bij TVW  https://www.tvwapenveld.nl/lid-worden. en
2. voor de proeflessen bij tennisorganisatie Totaal in Tennis https://www.tvwapenveld.nl/tennisorganisatie_totaal_in_tennis

Nieuwscategorieën