Aanmelden voor tennislessen zomer 2024

10 februari 2024


Voor het aankomede zomerseizoen (april t/m oktober) is het mogelijk om tennislessen te volgen bij TV Wapenveld.

Wel gaat het een en ander veranderen, want vanaf april worden de tennislessen verzorgd door Gertjan Oostendorp en Stefan Estefan van tennisschool GO Tennis. Ook zijn er dit jaar meerdere dagen waarop we lessen kunnen aanbieden, namelijk dinsdag, woensdag en vrijdag. Op de dinsdag is er de gehele dag een trainer beschikbaar voor lessen. 

Inmiddels hebben alle senioren en jeugdleden een mail ontvangen voor de aanmelding van de lessen. Of kijk onder knop Training voor info over lessen bij TV Wapenveld.

Je kunt je aanmelden voor de lessen door alle gevraagde gegevens te mailen naar [email protected]  Wil je meer info over afwijkende lessen neem dan contact op met Gertjan Oostendorp via 06-30007542.

Heeft u verdere vragen of hulp nodig bij inschrijven neem dan contact op met Christiaan de Haan via emailadres [email protected]

De jeugdleden ontvangen via de jeugdcommissie een bericht over de aanbieding voor jeugdlessen.

Bedenk dat het lesreglement van GO Tennis kan afwijken met de huidige regels die Totaal in Tennis hanteren. Dit lesreglement is te lezen onder knop Training.

 

De nieuwe trainers worden welkom geheten door twee bestuursleden van TVW.  V.l.n.r.: Bernhard Eilander (duo-voorzitter TVW), Stefan Estefan (trainer Go Tennis), Gertjan Oostendorp (trainer Go Tennis), Christiaan de Haan (voorzitter Technische Commissie). 

Nieuwscategorieën