Tennisschool GO Tennis

Algemeen
Alle trainingen bij tennisvereniging Wapenveld worden vanaf april 2024 georganiseerd door GO Tennis. De trainingen worden gegeven door Gertjan Oostendorp en Stefan Estefan.

Om je aan te melden voor de trainingen dien je lid te zijn van Tennisvereniging Wapenveld, dit met uitzondering van eventuele kennismakingsacties zoals Tennisstart met 5 gratis proeflessen zie onderaan voor meer info.

Voor het volgen van trainingslessen zijn een aantal spelregels opgesteld in een lesreglement. Wanneer jij je aanmeld om te trainen ga je akkoord met het lesreglement. Lees het lesreglement daarom goed door!

Jeugdtrainingen
Alle jeugdleden van TV Wapenveld kunnen zich aanmelden voor deelname aan de trainingen. Daarvoor ontvangt elk jeugdlid tijdig een bericht via de mail.
De trainingen worden verdeeld in een zomer- en een winterseizoen. Per seizoen wordt bekeken hoeveel lessen we gaan aanbieden; in de meeste gevallen varieert dit van 16 tot 19 lessen. Tijdens schoolvakanties en feestdagen worden normaliter geen lessen gepland. Ben je nieuw en je wilt kennismaken met tennis, dan kun je eerst een aantal lessen gratis meedoen. Voor meer info, mail naar [email protected]

Voor zomer 2024 hebben we de volgende aanbieding voor de jeugdleden 1)

19 lessen van 60 minuten (wekelijks): 
In een groep van 8 personen á € 71,25 per persoon
In een groep van 6 personen á € 95,00 per persoon
In een groep van 4 personen á € 142,50 per persoon

38 lessen van 60 minuten (tweemaal per week) 10% extra korting op de tweede les:
In een groep van 8 personen á € 135,50 per persoon
In een groep van 6 personen á € 180,50 per persoon
In een groep van 4 personen á € 270,75 per persoon

1) Getoonde prijzen zijn inclusief de 50% korting. Dit is een subsidie van de club om de jeugdlessen voor iedereen toegankelijk te houden. 

Seniorentrainingen
Ook voor de seniorleden van TV Wapenveld zijn er volop trainingsmogelijkheden. Met elkaar een groepje maken en een serie lessen volgen kan uiteraard. Heb je geen groepje en meld jij je individueel aan dan doen we ons best jou zo goed mogelijk in te delen.

Voor zomer 2024 hebben we de volgende aanbiedingen (basistarief 60 euro): 

19 lessen van 60 minuten (wekelijks):
In een groep van 8 personen á € 142,50 per persoon.
In een groep van 6 personen á € 190,00 per persoon.
In een groep van 4 personen á € 285,00 per persoon.

38 lessen van 60 minuten (tweemaal per week) met 10% korting op de tweede les:
In een groep van 8 personen á € 270,75 per persoon.
In een groep van 6 personen á € 361,00 per persoon.
In een groep van 4 personen á € 541,50 per persoon.

Wilt u een afwijkende groepsgrootte, een serie met meer of minder lessen, privetraining met 1 of 2 personen of misschien wel overdag trainen van 8.00 tot 14.00 uur tegen gereduceerd tarief?  Neem dan contact op met Gertjan Oostendorp voor afstemming.

Aanmelden
Je aanmelden voor trainingslessen bij GO Tennis is mogelijk door alle benodigde gegevens (zie het inschrijfformulier) te mailen naar Gertjan Oostendorp.

Of vul het inschrijfformulier (via ledenmail ontvangen en liggend in het clubgebouw) volledig in en deponeer deze in de postbus in de kantine. Je mag het inschrijfformulier ook inscannen en dan mailen naar [email protected]

Met de aanmeldingen worden de lesgroepen door GO Tennis ingedeeld en krijgen jullie tijdig via de mail bericht over de indeling.

Voor de betaling van de lessen ontvang je een factuur via de mail.

Kennismakingsactie Tennisstart: 5 gratis tennislessen voor senioren
Beginnende tennissers kunnen kosteloos een proeflidmaatschap met vijf tennislessen volgen bij TV Wapenveld. Besluit je hierna door te gaan dan kun je lid worden van TV Wapenveld met het eerste jaar 50% korting op de contributie. Wil je meer info en of aanmelden, neem dan contact op met Caroline Nijenhuis via [email protected]

Heb je vragen over de trainingen?
Neem dan contact op met Gertjan Oostendorp van GO Tennis of Christiaan de Haan (TC)

Gertjan - M: 06-30007542; E: [email protected]
Christiaan - M: 06-14393736 E: [email protected]